19.10.2015 | Kuvat Dreamstime

Muista hyödyntää paperiton palvelu

Olethan jo liittynyt EnergiaOneline-palvelumme käyttäjäksi? Verkossa voit näppärästi hoitaa sopimussuhteeseesi liittyviä asioita, kun sinulle parhaiten sopii. Samalla säästät luontoa.

Voit rekisteröityä EnergiaOnline-palvelumme käyttäjäksi, jos yritykselläsi on voimassa oleva sähkö- tai lämpösopimus kanssamme. Paperittomassa palvelussa saat lähes kaikki asiakassuhteeseen liittyvät tiedotteet paperipostin sijasta nopeasti sähköpostilla. Tavoitteenamme on ensi vuoden aikana laajentaa palveluamme entistäkin kattavammaksi.

EnergiaOnlinessa käytössäsi ovat muun muassa seuraavat palvelut: omien yhteystietojen ja palveluvalintojen ylläpito, sopimustiedot, laskujen selailu, energiankäytön seuranta, lukemien ilmoittaminen ja sopimusmuutokset. Voit myös lähettää viestiä asiakaspalveluumme EnergiaOnline-palvelumme kautta.

Paperittoman palvelun voi tilata EnergiaOnline-palvelusta. Kirjaudu vain EnergiaOnline-palveluun osoitteessa www.energiaonline.fi. Jos et ole käyttänyt palvelua aiemmin, se vaatii rekisteröitymisen. Tarvitset rekisteröitymiseen sähkölaskustasi löytyviä tietoja.

Mikäli rekisteröityminen edustamasi yrityksen EnergiaOnline-käyttäjäksi ei yrityksen asiakasnumerolla onnistu, ota yhteys asiakaspalveluumme 0800-02500. Selvitämme kenen yrityksenne edustajan käyttöön kyseinen EnergiaOnline-käyttäjätili on rekisteröity.

EnergiaOnline-palvelumme uudistuu joulukuussa. Uudistuneista palveluista kerromme tarkemmin seuraavassa uutiskirjeessä joulukuussa.