19.02.2016 | Teksti Mika Berg | Kuvat Turku Energia

5 syytä, miksi yrityksesi kannattaa juuri nyt tehdä sähkösopimus

Turku Energian yritysmyynnin päällikkö Mika Berg kertoo, että sähkön markkinahinta on alkuvuoden aikana laskenut ennätysalhaiseksi. Mika kokosi 5 syytä, miksi yrityksen kannattaa nyt tehdä sähkösopimus Turku Energian kanssa.

1. Sähkön systeemihinnat ovat pitkällä aikavälilläkin tarkasteltuna ennätysalhaiset. Viimeksi sähkönhinta on ollut näin alhaisella tasolla vuosina 1998 ja 1999. Yritykset voivat lukita alhaiset hinnat ja solmia nyt kiinteähintaisen sopimuksen, jolla voi varmistaa edullisen energian jopa pariksi vuodeksi eteenpäin. Tämä auttaa myös energiakulujen budjetoinnissa. Takeita tosin siitä ei voi antaa, ettei energian hinta tästä edelleen laskisi, mutta historiallisesti olemme jo ennätysalhaalla.

2. Mikäli ympäristöarvot ovat lähellä sydäntäsi, haluat ehkä tietää, mitä oma energiayhtiösi tekee ilmaston puolesta. Tähtäämme siihen, että vähintään puolet myymästämme sähköstä ja lämmöstä on tuotettu uusiutuvilla tämän vuosikymmenen loppuun mennessä. Tavoitteemme eteen tehty työ palkittiin viime vuonna Vuoden Ympäristöteko-tunnustuksella.

3. Asiointiin tuo vaivattomuutta, kun tiedät, että olemme paikallisena toimijana aina lähelläsi. Myyjämme voi tulla tarvittaessa käymään luonasi tai voit myös poiketa meillä Linnankadulla. Käytössäsi on lisäksi monipuolinen EnergiaOnline-palvelumme, jossa voit mihin aikaan tahansa hoitaa asioita tai seurata yrityksesi energiankulutusta jopa tunnin tarkkuudella.

4. Meillä on tutkitusti korkea asiakastyytyväisyys yritysasiakkaiden keskuudessa. Tuoreimpien tutkimustulosten mukaan 94 % asiakkaistamme on tyytyväisiä palveluihimme.

5. Ohjaamme osan toiminnastamme saaduista tuotoista paikallisten järjestöjen ja tapahtumien toimintaan. Tuemme tänä vuonna yhteensä lähes 30 eri kohdetta. Yhteistyö jatkuu esimerkiksi Pidä Saaristo Siistinä -järjestön, SPR:n, Yrityskylän, Paavo Nurmi Gamesin ja Naantalin Salibandyn kanssa. Mukaan mahtui myös monia uusia kohteita, kuten Aboa Vetus & Ars Nova -museo, Kuntovitonen ja Kaarinan pojat ry.

Ota yhteyttä niin laitetaan yrityksesi sähköasiat kuntoon!