15.02.2016

Turku Energia sponsoroi laaja-alaisesti Turussa ja kehyskunnissa

Turku Energia on valinnut vuoden 2016 sponsorointikohteet. Yhteistyökumppaneiksi haettiin tahoja, jotka hyödyttävät paikallista yhteisöä mahdollisimman monipuolisesti ja laaja-alaisesti.

Turku Energian valitsemat sponsorointikohteet jakautuvat tänäkin vuonna tasaisesti urheilun, kulttuurin ja yleishyödyllisten kohteiden välillä. Kumppaneiden valinnassa yritys huomioi lisäksi sukupuolten välisen tasa-arvon, vastuullisuuden ja eri ikäryhmät.

Turku Energia käsittelee saamansa sponsorointihakemukset kerran vuodessa, jotta se voisi taata oikeudenmukaisen ja tasavertaisen kohtelun kaikille hakijoille. Turku Energian kokoama raati pisteyttää jokaisen hakemuksen ennalta määriteltyjen perusteiden mukaan ja eniten pisteitä saaneet valitaan kumppaneiksi.

- Meille on valinnoissa tärkeää, että jaamme kumppanin kanssa yhteisen arvomaailman. Korostamme valinnoissa esimerkiksi ympäristöasioita ja paikallista vaikuttavuutta. Painotamme lisäksi myös lasten, nuorten, vanhusten ja erityisryhmien huomioimista sekä arvioimme hakijan tarjoamia myynti- ja markkinointimahdollisuuksia, Turku Energian viestinnän asiantuntija Marjo Mäkipää kertoo.

Turku Energia tukee ensi vuonna yhteensä lähes 30 eri kohdetta. Yhteistyö jatkuu esimerkiksi Pidä Saaristo Siistinä -järjestön, SPR:n, Yrityskylän, Paavo Nurmi Gamesin ja Naantalin Salibandyn kanssa. Mukaan mahtui myös monia uusia kohteita, kuten Aboa Vetus & Ars Nova -museo, Kuntovitonen ja Kaarinan pojat ry.

- Varsinaisten sponsorointikohteiden lisäksi Turku Energia tekee myös pienimuotoista paikallista kannatusyhteistyötä paikallisten tapahtumien, yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Kannatus voi olla pienimuotoinen näkyminen julkaisuissa tai tilaisuuksissa. Hakemukset voi tehdä nettisivujemme sponsorointiosion kautta ja käsittelemme ne kerran kuukaudessa, Marjo sanoo.