03.10.2015

Turku Energia mukana energiansäästöviikoilla

Energiansäästöviikkoa vietetään 5.-11.10.2015. Energiansäästöviikko on vuosittain viikolla 41 toistuva kampanja, jonka aikana kiinnitetään huomiota energiansäästöön ja tottumuksiin käyttää energiaa niin kotona, liikenteessä kuin työpaikallakin.

Energian säästäminen on myös ilmastoteko: ympäristövastuullisuus on osa kaikkea Turku Energian energiantuotantoa ja -hankintaa.

Turku Energia on mukana mm. avaamalla uuden Energianäyttelyn Turbiinihallissaan yleisölle lauantaina 10.10. klo 10-14. Opastetut kierrokset järjestetään klo 10.30 ja 13.30. Tutustuminen näyttelyyn on myös mahdollista muuna, erikseen sovittuna ajankohtana. Luvassa on muun muassa tietoa mm. Turku Energian historiasta, sähkön- ja lämmöntuotannosta sekä niiden matkasta laitokselta käyttöön.

Lisäksi Turku Energia järjestää sähköautoista kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua auton lataukseen sekä jakaa vinkkejä energiansäästöön mm. somessa. Turku Energia on myös jälleen mukana tuottamassa tokaluokkalaisten energiaopetuspaketteja sekä lanseeraa tuttuun tapaan viikolla heille suunnatun Energiakilpailun.