10.10.2016 | Kuvat Dreamstime

Turku Energia jatkaa sitoutumistaan energiatehokkuussopimuksiin

Turku Energia ja Turku Energia Sähköverkot ovat jatkaneet sitoutumistaan energia-alan energiatehokkuussopimuksiin vuosina 2017–2025. Sopimus allekirjoitetaan lokakuussa Energiateollisuus ry:n kanssa.

Edellinen sopimuskausi koski vuosia 2008–2016. Turku Energia on sopimuksen kautta sitoutunut energiatehokkuuden jatkuvaan parantamiseen. Säästötavoite on omasta energiankäytöstä 6 % vuoden 2015 tasosta vuoteen 2025 mennessä.

Asiakkaiden energianeuvonnan tehostaminen ja kulutustietojen tarkentuminen etäluettavien mittareiden kautta on tärkeä osa Turku Energian energiatehokkuustyötä. Etäluettavien sähkö- ja lämpömittareiden avulla asiakkaiden energiatietoisuus omasta energiankulutuksestaan on parantunut.

Turku Energia osallistuu lisäksi vuosittain valtakunnalliseen energiansäästöviikkoon, ja opastaa monin tavoin energiankäytön vähentämiseen viikon aikana. Lisäksi neuvomme kuluttajia energiansäästöasioissa erilaisissa tapahtumissa ja messuilla.

Sopimukseen kuuluu myös oman energiankäytön tehostaminen muun muassa teettämällä omissa kiinteistöissä energiakatselmuksia.