24.02.2016 | Teksti Pirkko Soininen | Kuvat Turku Energia

Tervetuloa tutustumaan EnergiaOnline-palveluun!

Uudistimme EnergiaOnline-palvelumme. Se on nyt selkeämpi ja skaalautuu myös mobiililaitteille. Katso, tunnetko jo EnergiaOnlinen uudistetut ominaisuudet?

1 Voin tarkastella omaa energiankäyttöäni jopa tunnin tarkkuudella.

Kun käyttöpaikkasi on tuntimittauksen piirissä, voit tarkastella omaa energiankäyttöäsi vuosi-, kuukausi-, päivä- ja tuntitason näkymissä. Voit myös vertailla kulutuksia edellisiin vuosiin. Kun käyttöpaikkasi on Turku Energian jakelualueella, voit tarkastella myös lämpötilan vaikutusta energiankäyttöösi.

❯ Kirjaudu palveluun ja klikkaa Seuraa energiankäyttöä tiiltä etusivulla.

2 Voin tarkastella energiankäyttötietoja ja laskutustietoja samassa näkymässä.

Kun käyttöpaikkasi on tuntimittauksen piirissä, voit valita laskutustiedot näytettäväksi samaan näkymään kuukausitason käyttötietojen kanssa.

❯ Valitse tarkastelujaksoksi vuosi ja laita ruksi Kustannus-kenttään.

3 Voin tallentaa energiankäytön seurantaan myös omia muistiinpanoja.

Nyt voit tallentaa energiankäyttötietojesi yhteyteen myös omia muistilappuja. Voit merkitä muistiin vaikkapa saunomisajat, tai milloin laitoit autotallin lämmityksen päälle syksyllä.

❯ Osoita hiirellä kynä-paperi-ikonia ja tee muistiinpano haluamallesi päivälle ja kellonajalle

4 Voin ilmoittaa muutosta ja tehdä uuden sähkösopimuksen.

Tee uusi sähkösopimus -toiminnolla voit valita sinulle sopivan sähkötuotteen ja tehdä kätevästi uuden sähkösopimuksen uuteen kotiin. Uuden sopimuksen tehtyäsi voit tarvittaessa myös päättää sopimuksen edellisestä käyttöpaikasta.

❯ Tee uusi sähkösopimus -palveluun pääset suoraan EnergiaOnlinen etusivulta. Kirjautuneena käyttäjänä löydät sen palveluvalikosta.

5 Voin päivittää omat yhteystietoni.

Kun olet kirjautunut EnergiaOnline-palveluun, voit päivittää sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Osoitetietoja voit toistaiseksi päivittää vain sopimusmuutosten yhteydessä. Lisäksi voit päivittää asiakaskohtaisia palveluvalintojasi. Voit vaikkapa tilata sähköisen uutiskirjeen tai valita paperittoman palvelun.

❯ Mene Valitse palvelu -valikosta kohtaan Yleiset ja siellä klikkaa kohtaa Päivitä yhteystietosi.

Jos et vielä ole käynyt testaamassa EnergiaOnline-palveluamme, niin nyt on sopiva hetki tehdä tutustumiskierros osoitteessa www.energiaonline.fi