11.11.2015 | Kuvat Dremstime

Osta sähköä tuntihintaan

Tiesitkö, että sähköä saa myös tuntihintaan? Louna Tunti on moderni sähkönmyyntituote, joka sopii kuluttajalle, joka haluaa ostaa sähkönsä markkinahintaan.

Louna Tunnissa sähkö hinnoitellaan tunneittain Pohjoismaisessa sähköpörssissä ja pörssihinnan lisäksi maksat vain pienen välityspalkkion ja perusmaksun. Louna Tunti sopii modernille sähkönkäyttäjälle, joka haluaa nauttia edullisista sähkönhinnoista ja joka on valmis sietämään pientä riskiä myös korkeampien tuntien osalta. Eniten Louna Tunnista hyötyy kuluttaja, joka pystyy siirtämään sähkönkulutustaan edullisimmille tunneille. Tee kannattava sähkösopimus nyt suoraan sohvalta.

Sähkön hinta määräytyy Nord Pool -sähköpörssissä kyseiselle käyttötunnille ELSPOT-tuotteella Suomen hinta-alueella. Hinta vahvistuu edellisenä päivänä noin klo 15 mennessä kaikille seuraavan vuorokauden tunneille.

Louna Tunti -sähkösopimuksen edellytys on, että kotisi on tuntimittauksen piirissä.

Louna Tunti -sähkösopimuksen hinnoittelu

Sähköenergian myyntihinta (hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %)
Perusmaksu : 3,78 euroa/kk
Energiahinta : Spot-hinta + välityspalkkio 0,29 c/kWh

Sopimukseen on liitettävissä myös edullinen ja turvallinen Hintakatto. Palveulla varmistat, että vaikka pörssihinta nousisikin toisinaan korkeammalle, maksat laskullasi kuukauden energiamaksuna korkeintaan 8,50 snt/kWh.

Hintakaton hinnoittelu: 3,50 e/kk (sis. alv 24 %)