25.11.2015 | Teksti Turku Energia | Kuvat Dreamstime

Louna Sesongin hinnat nousevat hieman

Sähkön markkinahinnat ovat nousseet hieman talven lähestyessä, mutta hyvän vesitilanteen takia Louna Sesongin hinnat nousevat keskimäärin vain noin 3 %.

Louna Sesonki -sähkösopimuksessa on neljä hintakautta: 1.1.–31.3., 1.4.–30.6., 1.7.–30.9. ja 1.10.–31.12. Hinnat seuraavat sähkön yleistä hintakehitystä Pohjoismaissa. Päivitämme sähköhinnat neljä kertaa vuodessa, ja näin hinnat vastaavat aina vallitsevaa hintatasoa. Siten hyödyt myös sähkön hinnanlaskusta nopeasti. ●

Muistathan, että asiakkaanamme saat myös muita asiakasetuja:

❯ Saat laadukkaan Valopilkku-asiakaslehden neljä kertaa vuodessa.
❯ Saat alennuksia ja lippuja erilaisiin tapahtumiin, kun tilaat uutiskirjeemme www.energiaonline.fi.
❯ Voit seurata kulutustasi EnergiaOnline-palvelussa, jonne myös tallentuvat laskusi sekä jatkossa myös sopimukseesi liittyvät dokumentit.
❯ Saat ilmaista energiansäästöneuvontaa niin asiakaspalvelussamme kuin nettisivuillamme www.turkuenergia.fi.
❯ Asiakaspalvelumme palvelee maksuttomassa palvelunumerossa 0800 02500 sekä palvelupisteessämme osoitteessa Linnankatu 65.
❯ Voit lainata maksutta sähkönkulutusmittaria asiakaspalvelupisteestämme, turkulaisista lähikirjastoista ja kirjastoautosta.
❯ Voit valita laskutustavan, mikä sinulle sopii: käytettävissäsi on perinteisen paperilaskun lisäksi ekologiset sähköiset laskutusmuodot, kuten sähköpostilasku ja e-lasku.