19.02.2016 | Kuvat Turku Energia

EnergiaOnlinesta saat nopeasti tiedot yrityksesi energiankulutuksesta

Muistuuko mieleen tilanne, jossa tieto yrityksen vuosittaisesta energiakulutuksesta olisi pitänyt olla heti käsillä? Voit seurata ja raportoida yrityksesi energiankäyttötietoja kätevästi uudistuneessa EnergiaOnline-palvelussamme.

EnergiaOnlinesta näet käyttötietojen ohella mm. sopimukset ja laskut. Jos käytössäsi on Sähkönmyynnin tai Lämmön tarjoamat yhteyshenkilötunnukset, voit tarkastella kaikkien edustamiesi yritysten tietoja yhdellä kirjautumisella.

Energiankäytön seuranta -palvelun avulla pääset seuraamaan sähkön, kaukolämmön, kaukojäähdytyksen ja pientuotannon käyttöpaikkojesi energiankäyttötietoja yhdessä ja samassa palvelunäkymässä. Tiedot perustuvat etäluettavista mittareista päivittäin luettaviin tuntitason käyttötietoihin. Jos käyttöpaikka ei vielä ole etäluennan piirissä, hyödynnetään käyttöpaikan lukematietoja.

Kätevää on myös se, että voit nähdä energiatuotteista laskutetut euromäärät samassa vuositason näkymässä käyttötietojen kanssa.

Energian käyttöä seuratessa on nyt mahdollista muodostaa myös käyttöpaikkaryhmiä ja niille summaraportteja. Palvelussa voit raportoida käyttöpaikkaryhmäkohtaisia summakäyttöjä jopa käyttötunnin tarkkuudella.

Eniten käytetyt palvelut ovat helposti valittavissasi, kun klikkaat käyttöliittymän isokokoisia palvelutiiliä. Koko tarjolla olevaan palveluvalikoimaan pääset käsiksi, kun valitset palvelun sivun yläreunasta avautuvan palveluvalikon. Takaisin palvelun etusivulle pääset palaamaan, kun klikkaat Turku Energia -logoa sivun vasemmassa yläkulmassa.

www.energiaonline.fi